Voorlezen in de groepen 1-2-3

Lieve lezers,

Wat wás het weer ontzettend leuk om op drie verschillende scholen in de groepen 1-2 én 3 te mogen voorlezen! In totaal ben ik in tien verschillende groepen geweest. Hoe leuk is dat! Ik heb een verhaal gekozen wat ik speciaal voor de Kinderboekenweek heb geschreven: 'De reus leest voor op de kabouterschool'. En, het is één van de verhalen uit mijn nieuwe voorleesboek.

Omdat ik het leuk vindt om jullie bij het 'uitkomen van mijn boek' te betrekken, laat ik jullie weten, dat ik helaas de titel van mijn nieuwe voorleesboek aan heb moeten passen... Ik kwam er bij toeval achter (via een boekhandel die voor mij op zoek ging), dat deze titel al bestond en dát kan natuurlijk niet! Wel erg jammer dat dit niet eerder is gezien. Maar... niet getreurd, want ik heb een andere passende titel gevonden:

HOERA! VOORLEZEN IS LEUK!

Als het goed is komt precies over drie weken mijn boek uit! Het zou eerst 12 november zijn, maar dat is vervroegd naar 5 november. Laten we hopen dat deze datum blijft staan. Hopelijk zijn jullie net zo benieuwd als ik!

Ik houd jullie verder op de hoogte en ik hoop samen met Fenneke Heurter, de illustratrice van het boek, dat we jullie interesse hebben gewekt. We zijn n.l. erg trots en hopen van harte dat jullie en de kinderen er zo spoedig mogelijk van mogen gaan genieten!

Vergeet jij je niet in te schrijven? Tot snel!

Groetjes, Annemarie van Bokhoven.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties


Voorlezen in de groepen 1-2-3

LET OP! BOEKPRESENTATIE: 'SAMMIE' is om 14.00 uur i.p.v. 12.00 uur!

BOEKPRESENTATIE 'SAMMIE' op 24 maart.

HOE MOOI IS DIT!

Prentenboek SAMMIE binnenkort in de bibliotheek.

Videolink prentenboek SAMMIE